Palaa etusivulle

Miksi äänestää Hannaa?

"Hanna on realistinen ja aikaansaava poliitikko, joka tarkastelee asioita useista näkökulmista ja seisoo sanojensa takana "
 - Heidi Hautala, MEP

”Hanna on yksi niistä harvoista poliitikoista, jotka ottavat ensin asioista kunnolla selvää ja kommentoivat vasta sitten. Hän kaivaa itse faktatiedot asioista, perehtyy niihin ja tulkitsee eri kantoja ennen päätösten tekemistä. Hän on rauhallinen, tunnollinen ja herttaisen hyväntahtoinen intohimoisesti luottamustoimiinsa suhtautuva tekninen nainen. Tällä asenteella pärjää eduskunnassa ja vaikuttaa tehokkaasti valiokuntatyöskentelyssä.”
 - Osmo Soininvaara, yksityisyrittäjä, luennoija

”Hannalla on pallo hallussa, kirjaimellisesti. Jos haluat tietää maapallon ilmakehän massan ja tilavuuden, Hanna osaa tarvittaessa laskea sen, ja kertoa, mitä meidän, kansalaisten ja poliitikkojen on tehtävä sen ilmakehän pelastamiseksi”.
 - Jyrki J.J. Kasvi, Kansanedustaja

”Hannalla on selkeä missio – hän haluaa kaikille paremman paikan elää! Hän ei keskity vain tiettyyn aihe- tai ikäryhmään vaan haluaa kokonaisvaltaisesti kehittää maakuntaa, maata ja maapalloa ihmisten ja eläinten hyväksi. Hanna seisoo sanojensa takana ja hyväksyy sen tosiasian, että kaikille ei voi kumartaa”.
 - Krista Kuisma, Hannan vaalipäällikkö, Ympäristökasvatusvastaava

”Hanna on lämmin, aito ja aikaansaava vihreä aktiivi, joka on tehnyt pitkään ja pyyteettömästi töitä paremman maailman puolesta. Jos asuisin Kaakkois-Suomessa, äänestäisin Hannaa!”
 - Tiina Elo, kaupunginvaltuutettu, Espoo

”Hanna on siitä erikoinen poliittinen toimija, että mitä paremmin häntä oppii tuntemaan, sitä enemmän häntä alkaa arvostaa. Pidän Hannan tavasta tehdä politiikkaa. Hän on rakentava, jämäkkä ja myönteinen. Hanna katsoo asioita kokonaisvaltaisesti. Hän ei aja tietyn eturyhmän asiaa, vaan hakee ja kannattaa ratkaisuja, jotka parantavat kokonaisuutta.
Lisäksi pidän Hannassa luonteenpiirteestä, joka joidenkin mielestä ei sovi politiikan kovaan maailmaan. Hannassa on tiettyä herkkyyttä ja lempeyttä, muttei herkkäuskoisuutta tai epäröintiä. Hanna osoittaa olemuksellaan, miten nämä ominaisuudet ovat vahvuus myös poliitikolle. ”
 - Mikko Airto, puheenjohtaja Vihreä Sivistysliitto ry.

”Hanna on vahva ja osaava. Hannan paikka on eduskunnassa.”
 - Panu Laturi, Vihreiden puoluesihteeri

"Hanna on hieno tyyppi, joka on jo useamman vuoden tehnyt töitä paremman huomisen eteen - Hannassa on ainesta kansanedustajaksi."
 - Ville Tuominen, Vihreiden kampanjapäällikkö

"Hanna on määrätietoinen ja luotettava, hän olisi loistava kansanedustaja!"
 - Kristian von Essen, Vihreiden puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja