#

Hanna Holopainen

"Parasta taloudenpitoa on ongelmien ennaltaehkäisy. Lisää auttavia käsiä, kuuntelevia korvia ja avoimia sydämiä terveydenhuoltoon, päiväkoteihin ja kouluihin!"

Etusivu

Kunnallisvaalit 2004

Miksi lähdin mukaan politiikkaan?

Olen aina seuraillut tarkasti yhteiskunnallisia asioita ja varsinkin lapsen syntymän myötä olen alkanut nähdä, miten tärkeää on säilyttää suomalainen hyvinvointiyhteiskunta. Ympäristökatastrofit, terrorismi ja kiihkeärytminen markkinatalous tekevät tulevaisuudesta epävarman. Se on aika pelottavaa. Toiset ovat sitä mieltä, että kaikki on jo myöhäistä ja politiikan keinoin ei asioihin voida vaikuttaa. Minä en ole niin pessimistinen, vaan uskon että asioiden suunta voidaan vielä kääntää ja siksi halusin lähteä kunnallispolitiikkaan mukaan. Kaupunginvaltuustossa päätetään juuri niistä asioista, jotka eniten vaikuttavat tavallisten ihmisten arkeen: päivähoidosta, kouluista, terveydenhoidosta, liikuntapaikoista yms. 

- lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - vihreä