#

Hanna Holopainen

"Parasta taloudenpitoa on ongelmien ennaltaehkäisy. Lisää auttavia käsiä, kuuntelevia korvia ja avoimia sydämiä terveydenhuoltoon, päiväkoteihin ja kouluihin!"

Etusivu

Kunnallisvaalit 2004

Miksi Vihreät ?

Vihreät ovat ennakkoluulottomia. Vihreät eivät ole jämähtäneet perinteiseen oikeisto-vasemmisto ajattelutapaan, vaan voivat tilanteen mukaan kannattaa kummankin laidan ajatuksia ja ideoita, jos ne ovat toimivia. Esimerkkinä tästä vaikka kysymys pitäisikö julkiset palvelut ostaa yksityiseltä vai pitää kaupungin omana tuotantona. Vasemmisto perinteisesti vastustaa yksityissektorilta ostamista ja  oikeiston mielestä taas yksityistäminen on ainut keino taata tehokkaat ja laadukkaat palvelut ja heidän näkemyksensä on, että kaikki palvelut pitäisi yksityistää. Vihreät eivät ajattele näin mustavalkoisesti. Tilanteesta ja palvelun luonteesta riippuu, kumpi tapa tuottaa palvelu on kulloinkin järkevämpi. Vihreät ovat myös valmiita viemään eteenpäin hyvää asiaa/ideaa, vaikka se olisikin "kilpailijalta" lähtöisin.

Vihreillä ei myöskään ole puoluekuria, vaan jokainen saa ajatella itse. Asioista yritetään keskustelemalla löytää yhteisymmärrys, mutta eri mieltäkin saa olla. Tämä erilaisten mielipiteiden hyväksyminen on mielestäni suuri rikkaus ja tuottaa paljon uusia ideoita, kun ketään ei pakoteta taipumaan vanhoihin toimintamalleihin. Vihreässä liitossa on myös vähemmän hierarkiaa, kuin monissa muissa puolueissa, minkä ansiosta myös uusilla ja nuorilla politiikan tekijöillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Vihreän Liiton "johtopaikoilla" onkin enemmän nuoria naisia, kuin muilla puolueilla.

Tästä voit itse tutustua vihreiden ajatuksiin: Vihreät

 

- lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - lauritsalalainen - hevoshullu - vihreä - saipa fani - äiti - teekkari - vihreä